Hoe overtuig ik mijn klanten?

Lijkt het u wel wat om voortaan online samen te werken met uw klanten? Top. Dan is het nu nog zaak om uw klanten aan boord te krijgen. Heeft u weinig tijd om hier promotie over te voeren? Geen probleem. Om u te helpen hebben wij voor u heel wat promotiemateriaal voorbereid. Neem even een kijkje en kies zelf wat u ervan wenst te gebruiken.

Wat zit er in de promotiekit?

De promotiekit omvat volgende zaken: een website, een brochure, een draaiboek om een event te organiseren voor uw klanten, een newsletter en social posts. Hieronder kunt u downloaden wat u nodig heeft.

1. Website


Net zoals we een website voor u als accountant hebben gemaakt, bestaat er ook eentje voor uw klanten. Op experiencedigital.be vinden ze alle informatie die ze nodig hebben om online met u samen te werken. Ze krijgen er ook een antwoord op de veel gestelde vragen en via de instructievideo’s krijgen ze al een idee van hoe de software werkt.

2. Brochure


Komen uw klanten nog geregeld bij u langs op kantoor? Dan kunt u hen ook een brochure meegeven waarin de voordelen van een online samenwerking met u als accountant worden toegelicht. Wij bieden u de mogelijkheid om gratis 50 gedrukte exemplaren te bestellen. Bij interesse, vul even het contactformulier in en vermeld hoeveel exemplaren u wenst te ontvangen. U kunt er later nog altijd bijbestellen.

3. Draaiboek event


Geen betere manier om uw klanten te overtuigen dan door een event te organiseren. Maar hoe pakt u dat nu precies aan? In ons draaiboek nemen we u stap voor stap mee op weg naar een feilloos event dat uw klanten zich nog lang zullen herinneren.

4. Newsletter


Wilt u uw klanten een newsletter sturen? Dat kan ook. We hebben er eentje voor u voorbereid en u kunt er zelfs uw eigen logo en/of kleuren aan toevoegen. Weet u niet hoe dat moet? Geen probleem, dan doen wij het voor u. Laat het ons even weten via het contactformulier en het is zo gepiept.

5. Social posts


Uiteraard volgen uw klanten u ook via uw socialmediakanalen. Daarom schreven we 5 social media posts voor u die u naar eigen voorkeur kunt gebruiken. Indien u met een whitelabel-versie werkt, kan u de afbeeldingen ook gebruiken zonder het logo van Sage Cloud Demat.

Denkt u nog aan iets anders?

Wil u graag nog op een andere manier promotie voeren? Dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Indien u een idee heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Dan kunnen we samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Laten we vanaf nu een boost geven aan de online samenwerking tussen u en uw klanten!