Een antwoord op al uw vragen

Waar worden mijn gegevens opgeslagen? Welke gegevens worden ingelezen? Hoeveel gebruikers kunnen we activeren per dossier?

Hieronder vindt u het antwoord terug op deze en nog heel wat andere vragen.

De gegevens worden opgeslagen in de cloud waarvan de servers zich in de EU bevinden.

Sage Cloud Demat leest de volgende informatie automatisch in: informatie van derden, het factuurnummer, het totaalbedrag, de factuurdatum, de vervaldatum en betalingsinformatie.

Er is geen limiet qua gebruikers per dossier. U kunt voor elk dossier ook verschillende profielen aanmaken zoals bijvoorbeeld ‘gebruiker’, ‘beheerder’, etc.

Er zijn verschillende manieren om een document op Sage Cloud Demat te plaatsen:

1. Drag and drop of uploaden van bestanden

2. Via unieke e-mailadressen naar dewelke u de bestanden stuurt

3. Via de mobiele app van Sage Cloud Demat

4. Via een connectie met Dropbox

5. Via een connectie met het scanapparaat van de klant

Sage Cloud Demat verwerkt alle informatie in minder dan een minuut van zodra documenten naar het platform worden gestuurd.

We schatten dat het herkenningspercentage voor aankoopfacturen hoger dan 85% ligt.

Via het App Center kunt u Sage Cloud Demat connecteren met andere toepassingen. Aarzel zeker niet om uw verdeler te raadplegen voor meer informatie.

In de parameters van het dossier kunt u de periodes blokkeren eens bijvoorbeeld de BTW werd behandeld. In de takenlijst kunt u elke open periode selecteren.

Ja, Sage Cloud Demat neemt al uw coderingsgedrag over en maakt boekingswoordenboeken per leverancier. U hoeft niets te doen om deze functie te activeren of te verrijken.

Ja, het is mogelijk om het analytische deel op Sage Cloud Demat te verwerken.

Uiteraard. U kunt dit doen vanuit uw takenlijst door op het communicatiepictogram te klikken. U kunt ook naar het tabblad communicatie van het dossier gaan en daar een nieuw gesprek beginnen.

Het is niet mogelijk om ze te personaliseren met uitzondering van de weergave van de specifieke rekeningen. U kunt echter verschillende profielen toewijzen, zodat sommige gebruikers niet alle informatie te zien krijgen.

Sage Cloud Demat maakt automatisch zijn eigen exclusieve dagboeken aan. Deze dagboeken kan u herkennen doordat ze beginnen met CD van Cloud Demat gevolgd door bijvoorbeeld A van Aankoop of V van Verkoop. Als het aantal gemaakte dagboeken niet voldoende is voor een dossier, moet u een nieuw dagboek in BOB maken en deze ophalen in Sage Cloud Demat via het configuratiemenu van het dossier. Onthoud dat een Sage Cloud Demat dagboek alleen mag worden gebruikt in Sage Cloud Demat.

Om tijd te besparen, worden standaard alleen de rekeningen 6 en 7 voorgesteld in het coderingsscherm. Het doel is niet om het volledige rekeningstelsel te zien verschijnen bij het inbrengen van een factuur. Het is mogelijk om aan alles dossiers de rekeningen van de gewenste klasse toe te voegen of u kunt ervoor kiezen om specifiek voor één dossier rekeningen toe te voegen.

Sage Cloud Demat baseert zich op het BTW-nummer. Dit is de sleutel waarmee derden worden herkend in het samenwerkingsplatform om geïmplementeerd te worden in Sage BOB. Er is ook een connectie met de VIES-database om de ontbrekende informatie te vinden.